SERVICIILE NOASTRE

Creare Magazin Online

Responsive, personalizat si optimizat

Vă ajutăm să vă vindeți mai bine serviciile și/sau produsele, pentru că asta facem de mult timp și știm să o facem foarte bine. Și nu e doar o vorbă-n vânt ci o modalitate de a ne păstra serviciile la cel mai înalt nivel: dacă un client își dublează vânzările cu ajutorul nostru, noi înșine ne sporim reputația și, deci, profitul pe termen lung. Livrăm rezultate rapide și profesioniste.

Campanii Social Media​

campanii Facebook Ads

Strategii testate și testate din nou. Plum Media și-a început munca în Social Media încă din 2008, când Facebook lua amploare, iar de atunci, am adunat experiență și proiecte. Facem campanii online, administrăm conturi, organizăm concursuri.

campanii Google Adwords

Pe scurt, Pay-Per-Click (prescurtat PPC) este un mod de promovare online în care agenții de publicitate plătesc doar în momentul în care un utilizator apasă pe un anunț. Această modalitate de promovare este cea mai populară soluție de marketing digital la nivel mondial, fiind și una dintre cele mai performante metode de promovare. Prin intermediul promovării Pay-Per-Click poți să te afișezi: pe paginile cu rezultate ale căutărilor din Google sau Bing, pe Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn sau în interiorul celor mai vizitate site-uri din lume.

Site de prezentare

Cea Mai Bună Platformă de web

Vă ajutăm să vă vindeți mai bine serviciile și/sau produsele, pentru că asta facem de mult timp și știm să o facem foarte bine. Și nu e doar o vorbă-n vânt ci o modalitate de a ne păstra serviciile la cel mai înalt nivel: dacă un client își dublează vânzările cu ajutorul nostru, noi înșine ne sporim reputația și, deci, profitul pe termen lung. Livrăm rezultate rapide și profesioniste. După o sesiune gratuită de consultanță cu echipa noastră de webdesign, agentie Technology Expert va identifica exact trebuințele principale ale site-ului, precum și cele mai potrivite căi de a le rezolva.

Optimizare SEO​

Search Engine Optimization

Suntem o agenție web care promovează business-uri în online într-un mod personalizat și atent chibzuit, astfel încât rezultatele campaniilor să fie unele reale, cuantificabile și pe deplin mulțumitoare. Zilnic, ne punem în joc, pentru clienții noștri, experiența îndelungată în campanii online. Pentru a crea branduri, pentru a promova eficient orice tip de serviciu & produs și, în ultimă instanță, pentru a crește numărul de clienți și vizitatorii pe site. O agenție de promovare cu experiență este fundamentală în orice demers de acest gen, iar agentie Technology Expert este aici pentru a se asigura că nu risipiți bugetul de promovare online, ci îl transformați într-o investiție.

design grafic

design rapid si calitativ

Designul grafic, la fel ca orice execuție de advertising, de fapt, este un proces. Iar ca toate procesele, își propune o finalitate. De obicei, această finalitate ia forma unor avantaje pentru companie. Iar aceste avantaje, însumate sau luate separat, contribuie la trăinicia unei afaceri. Echipa Plum Media vă poate livra flyere, broșuri, afișe, cataloage, bannere stradale, roll-up-uri, reclame luminoase și alte declinări în offline. Procesul nostru de lucru? Rapid și transparent. Ca de obicei, totul pleacă de la o discuție, în urma căreia îți alocăm un designer priceput și cu experiență. Iar dacă gama serviciilor pe care o dorești este mai largă, îți alocăm o echipă de doi designeri. Pentru că identitate de brand nu înseamnă doar logo și culori pe site, ci și accesorii care completează tabloul: cărți de vizită, mape de prezentare, foi cu antet, semnătură de email sau design de newsletter.

Doriți o ofertă personalizată?