Despre noi

Abordarea noastră

Suntem o agentie interactiva specializata in furnizarea de solutii profesionale pentru dezvoltarea afacerilor pe internet. Agentia noastra ofera solutia completa de comunicare eficienta in mediul online: web design site-uri prezentare, site-uri corporate, bloguri, forumuri, web design pentru solutii comert electronic si creare magazine online, site-uri si aplicatii la comanda pe care le puteti folosi in campaniile Dvs, campanii marketing online (google adwords, optimizare SEO, e-mail marketing, social media, blogging), design grafic creativ (web/print), productie publicitara si alte servicii pentru cresterea vizibilitatii firmei dvs.

Suntem o agenție web creativă din Bucuresti, o companie alcătuită din persoane tinere şi dinamice, cu o bogată experienţă în domeniul online. De zece ani pasiunea noastră pentru web design, SEO și guerilla marketing se împletește cu profesia, astfel că utilizăm chiar și timpul nostru liber pentru a fi la curent cu cele mai noi şi moderne tendinţe și tehnologii în designul şi standardele web, precum și în trend-urile generale ale mediului online. Oferim soluţii complete și eficiente, în care estetica unui design actual şi funcţionalitatea sa devin sinonime.

Credem în echilibrul perfect dintre estetică, funcționalitate și utilizabilitate, îmbinându-le armonios cu o notă generală personalizată după cele mai fine linii ale cerințelor clienților. Urmăm principiile vizuale și inginerești cele mai noi și tendințele cele mai moderne în designul web. Aplicăm întotdeauna doar cele mai bune practici și cele mai eficiente strategii în optimizarea website-urilor și în tehnicile SEO utilizate.

Misiunea noastră este să întrecem nivelul așteptărilor clienților prin livrarea de produse fiabile, servicii de calitate și personalizarea nevoilor acestora, adaptate cerințelor actuale și conform ultimelor tehnologii în materie de webdesign, SEO, magazine online complete și social media, în termene rezonabile și la prețuri competitive.

DE LA IDEE
LA SUCCES

O simpla idee pe care ne-o impartasiti poate fi transformata, alaturi de noi, intr-un proiect de mare succes. Suntem o echipa alcatuita din persoane care activeaza in mediul online de mai bine de 4 ani iar acest detaliu poate face diferenta…

Poate face diferenta intre o afacere banala si una care sa poata atrage atentia potentialilor vostri clienti. Ne consultam, alegem de comun acord un plan de lucru solid si suntem mai mult decat convinsi

proiecte incheiate cu succes
clienti multumiti
Premiile

echipa noastră

Majdulin Salahat

Head Of Digital Marketing

Kharis Ibrahim

Chief technology officer

Vrei sa lucram impreuna?