Agenție Marketing Online
si Soluții eCommerce

Servicii de marketing online, social media și campanii de promovare

Vrei să fii în mediul online?

Creare Magazin Online

Responsive, personalizat si optimizat

Vă ajutăm să vă vindeți mai bine serviciile și/sau produsele, pentru că asta facem de mult timp și știm să o facem foarte bine. Și nu e doar o vorbă-n vânt ci o modalitate de a ne păstra serviciile la cel mai înalt nivel: dacă un client își dublează vânzările cu ajutorul nostru, noi înșine ne sporim reputația și, deci, profitul pe termen lung. Livrăm rezultate rapide și profesioniste.

Campanii Social Media​

campanii Facebook Ads

Strategii testate și testate din nou. Plum Media și-a început munca în Social Media încă din 2008, când Facebook lua amploare, iar de atunci, am adunat experiență și proiecte. Facem campanii online, administrăm conturi, organizăm concursuri.

campanii Google Adwords

Pe scurt, Pay-Per-Click (prescurtat PPC) este un mod de promovare online în care agenții de publicitate plătesc doar în momentul în care un utilizator apasă pe un anunț. Această modalitate de promovare este cea mai populară soluție de marketing digital la nivel mondial, fiind și una dintre cele mai performante metode de promovare. Prin intermediul promovării Pay-Per-Click poți să te afișezi: pe paginile cu rezultate ale căutărilor din Google sau Bing, pe Facebook, Instagram, YouTube, LinkedIn sau în interiorul celor mai vizitate site-uri din lume.

Site de prezentare

Modern, rapid si profesional

În ziua de azi, site-ul este cartea de vizită a companiei și cea mai bună modalitate de a fi mereu în contact cu clienții. În plus, un website profesional este și cea mai ieftină metodă de marketing disponibilă în prezent. Pentru un site de prezentare plătești o singură dată, dar beneficiile continuă pentru mulți ani. Este obligatoriu ca pagina ta să aibă un design atractiv și curat. De multe ori, site-ul este locul unde clienții vin prima oară în contact cu compania, astfel că mesajul vizual trebuie să lase de fiecare dată o primă impresie favorabilă. Specialiștii noștri vor alege cel mai potrivit design pentru ca mesajul tău să ajungă garantat la publicul-țintă. Structura unui site de prezentare bun este cât mai eficientă cât ai un meniu ușor de utilizat și pagini care se încarcă rapid. Vizitatorii trebuie să găsească aici toate informațiile despre compania ta și produsele sau serviciile pe care le oferă.

Optimizare SEO​

On-page si off-page

Suntem o agenție web care promovează business-uri în online într-un mod personalizat și atent chibzuit, astfel încât rezultatele campaniilor să fie unele reale, cuantificabile și pe deplin mulțumitoare. Zilnic, ne punem în joc, pentru clienții noștri, experiența îndelungată în campanii online. Pentru a crea branduri, pentru a promova eficient orice tip de serviciu & produs și, în ultimă instanță, pentru a crește numărul de clienți și vizitatorii pe site. O agenție de promovare cu experiență este fundamentală în orice demers de acest gen, iar agentie Technology Expert este aici pentru a se asigura că nu risipiți bugetul de promovare online, ci îl transformați într-o investiție.

design grafic

design rapid si calitativ

Designul grafic, la fel ca orice execuție de advertising, de fapt, este un proces. Iar ca toate procesele, își propune o finalitate. De obicei, această finalitate ia forma unor avantaje pentru companie. Iar aceste avantaje, însumate sau luate separat, contribuie la trăinicia unei afaceri. Echipa Plum Media vă poate livra flyere, broșuri, afișe, cataloage, bannere stradale, roll-up-uri, reclame luminoase și alte declinări în offline. Procesul nostru de lucru? Rapid și transparent. Ca de obicei, totul pleacă de la o discuție, în urma căreia îți alocăm un designer priceput și cu experiență. Iar dacă gama serviciilor pe care o dorești este mai largă, îți alocăm o echipă de doi designeri. Pentru că identitate de brand nu înseamnă doar logo și culori pe site, ci și accesorii care completează tabloul: cărți de vizită, mape de prezentare, foi cu antet, semnătură de email sau design de newsletter.

Ce spun clienții noștri?

Such a great agency. I had high expectations at the beginning of my project. But Technology Expert did everything possible to deliver greatest results. I recommend them with honor!
Salah Najjar
Businessman
Cautam de cateva luni o agentie de web design care sa ne ajute in privinta realizarii magazinului online. alegeti cu incredere aceasta echipa, sunt minunati!
Inas
Business owner
Abia am deschis un magazin online iar Technology Expert m-a ajutat cu o strategie de online marketing si chiar am inceput sa vad rezultatele!
Anas
Entrepreneur

Iti doresti mai multe vanzari?

Contactati-ne

Adresa

Colentina 26, București, Romania

Mobil

+40735-562985

TRIMITEȚI-NE UN MESAJ